Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

29 Nisan-3 Mayıs Halk İfşaatı Paneli, Washington DC

By | Leave a Comment

“Eğer meclis üzerine düşeni yapmazsa insanlar yapacak!”



Yukardaki cümle bu 5 günlük panelin sloganı. Nisan Ayı sonu, Mayıs Ayı başı dünya tarihinin en önemli UFO/Dünya-dışı varlıklar ve ifşaat etkinliğine tanık oluyor. 29 Nisan'da başlayıp 3 Mayıs'a kadar sürecek Citizen Hearing for Disclosure (İfşaat için halk oturumu/paneli/ duruşması) etkinliği Washington DC'de, Beyaz Saray'a iki blok mesafede ve Ulusal Basın Kulübü'nün en büyük balo salonunda gerçekleşiyor.

Bunu bir UFO kongresiyle karıştırmamak gerekiyor. Böyle bir şey bugüne kadar hiç yapılmamış. Etkinlik insan hayatındaki dünya-dışı varlıkların mevcudiyetinin resmen ve açıkça ortaya dökülmesi için çalışacak. ABD bu konuda bir toplantıyı en son 1967'de yapmış. Bu durumda artan gözlem, tanık ve delillere rağmen 47 senedir neden bu konuda hala sessiz kalınıyor sorusunu soruyor.

Bu gökyüzündeki ışıklarla ilgili değil,
yeryüzündeki yalanlarla ilgili.
"Gerçek Ambargosunun Sonu"
Halk İfşaatı Paneli
Etkinlikte 40 ilâ 50 tanık ile yüksek rütbeli asker, güvenlik ve istihbarat yetkilileri, NASA, CIA ve daha bir çok sivil ve resmi örgüt, Dünya'nın en önde gelen araştırmacı ve yazarları ile 5 eski meclis üyesi bir araya gelecek. Her bir oturumda 300 seyirci, tanıkların masaları ve panel standları bulunacak. Tüm oturumlar 5 gün boyunca internetten canlı olarak yayınlanacak ve etkinlik sonunda bir de belgesel yapılacak.

Bu Halk İfşaatı Oturumu'nda 5 gün boyunca her sabah ve öğleden sonra ikişer panelden 5 oturum gerçekleşecek. Oturumlar 90 dakika olacak. Sabah oturumları 8:30, öğleden sonra oturumları 13:15'de başlayacak ve her oturumda salon sonraki dinleyiciler için boşaltılacak. Etkinlik halka açık ve ücretsiz olup, vatandaşı "ilk gelen yer kapar" ilkesiyle ağırlayacak. 

Tüm UFO belgesellerinden iyi tanıdığımız Apollo 14 astronotu Dr. Edgar Mitchell ve Sirius Filmi ile enerji ve dünya-dışı çalışmalarından bildiğimiz Dr. Steven Greer paneldeki en tanınmış isimlerden.





Tanık ve bilirkişiler program takvimi: http://www.citizenshearing.org/testimony_schedule.html

Ana akım medya ve basında çıkanlar: 

Güncelleme(7/5/13): Citizens Hearing YouTube kanalından 60'ı aşkın video yayınlandı. 
Yararlanmak isteyenler için link. http://www.youtube.com/user/CitizenHearing/videos


Tanıtımlar




Basın Konferansı

Güncelleme(7/5/13): Citizens Hearing YouTube kanalından 60'ı aşkın video yayınlandı.
Yararlanmak isteyenler için link. http://www.youtube.com/user/CitizenHearing/videos


Özgür, bağımsız ve taraflı öte-dünya basını
yenidunyaicinipuclari.com


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: