Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

SIRIUS Filmi - İzliyor ve izlenimlerimi aktarıyorum

By | 7 comments
Sirius Filmi izlenimlerim
Bu filmin içeriğinden haberdar olmalısınız. Filmi 72 saatlik kiralama süremde 2 defa izledim ve izlemeyenler ya da İngilizcesi olmayanlar için madde madde dakika tabanlı içerik çıkardım.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun.

Vazifeli Atatürk'ün de “İstikbâl Göklerdedir!” sözünü hatırlayalım.

  1. Giriş: Film Kore Savaşı, eski başkanların askeri gücü arttırmaya yönelik konuşmalarından kesitler, Federal Reserve (ABD Merkez Bankası), Dolar, petrol konularından girdi.
  2. Dakika 11: Eski toplumlar ve kültürlerde dünya-dışı kökenlere dair hikayeler. Japon tarihinden örnekler.
  3. Dakika 12: UFO'lara girdik.
  4. Dakika 16: CE-5 isimli Dünya-dışı varlıklarla temas grubunun çalışması anlatılıyor. CE-5 tipi temas, İnsanlar tarafından başlatılan dış temaslar anlamına geliyor.
  5. Dakika 18: Gerçekleşen temaslar ve CSETI kurumunun geçen 20 yıl içinde gerçekleşen temaslardan anlatılan tecrübeler, videolar.
  6. Dakika 22: Videoya alınan görüntülerde jetlerin, UFO'ların ve uyduların birbirinden ayırdı.
  7. Dakika 24: Dr. Greer, daha sonra hayat yolunu çizecek olan ölüme yakın deneyimini ve yüksek benliğiyle bir oluş tecrübesini anlatıyor.
  8. Dakika 25: Atacama Çölü'nde bulunan 15.5 cm boyundaki yarı iskeletleşmiş insansı yabancı varlığa girildi.
  9. Dakika 28: Mesele varlıkların mevcudiyetini kanıtlamak değil, buraya nasıl geldikleri meselesi. Çünkü bu bizi kontrol eden petrol, gaz, elektrik, mevcut enerji ve itiş sistemlerinin çökmesi demek. Bu da 600 trilyon dolarlık problem demek!
  10. Dakika 33: Karadelikler, ışık hızı, yerçekimi, T.Townsend Brown, Einstein, Nikola Tesla, Thomas Edison, x-ray, radyo dalgaları, içten yanma, atmosferik elektrik...
    Lester Hendershot, Dr. T. Henry Moray, sıfır noktası enerjisi. Moray cihazı lisanslı ve kanıtlanmış, defalarca iş yapmış, taşımada test edilmiş...
  11. Dakika 36: Devlet çok gelişmiş teknolojiye gizli olarak sahip mi? Suyla çalışan araba? Yerçekiminin yönetimi?
  12. Suyla çalışan arabayı bulan mucitin patentini almasını müteakip Pentagon'ca ziyareti ve  hakkında açılan asılsız davalarla yıpratılması ve bulguların/çalışmaların hasır altı edilmesi ve sonunda zehirlenerek öldürülmesi.
  13. Dakika 40: Yüksey rütbeli askerlerle Pentagon, Beyaz Saray ve CIA ile görüşmeler, dünya dışı varlıklar hakkında brif verme.
  14. Dakika 43: Yaklaşık 10.000 kişinin tanık olduğu Phoenix çoklu UFO gözlemi ile tanıklardan ifadeler.
  15. Dakika 47: Tekrar Atakama Çölü'nde bulunan küçük yaratığa döndük.
  16. Dakika 52: 3 takım arkadaşının aniden kansere yenilip ölmesi ve sadece Dr. Greer'ın hayatta kalması.
  17. Dakika 65: Yüksek rütbeli askeri tanıkların UFO'ların savaş başlıklarını etkisiz hale getirip ayırmalarını anlatışı.
  18. Dakika 70: ABD'de 11 Eylül saldırıları ve tarihi hangi bakımlardan kasıtlı olarak değiştirdiği. Kore ve Vietnam savaşları. Trilyonlarca dolarlık askeri harcama ve silah sektörü. "Bunlar için daha büyük bir düşmanınız olmalı. O da yukarıda!"
  19. Dakika 72: Savaş için teröristler yaratılması ve uğurlarında savaşlar açılması, ortadoğu...
  20. Dakika 73: Yüksek savaş teknolojisi için şimdi de asteroidlerin bahane edilmesi.
  21. Dakika 74: Tekrar 11 Eylül olayları...Trilyon dolarlarınız ve medyanız varsa müthiş bir hikaye yazıp görkemli bir şekilde sergileyebilirsiniz!
  22. Dakika 75: Pentagon para trafiğinde görünüp açıklanamayan 1999 yılındaki kayıp 2.3 trilyon dolar ve 2000 yılındaki kayıp 1.1 trilyon dolar para! Donald Rumsfeld jüride sorulan bu soruya cevap veremiyor ve kitleniyor. Soruyu bir kez daha istiyor.
  23. Dakika 77: 1950'de imzalanan NSA(Ulusal Güvenlik Akti) ve CIA Akti sayesinde güvenlik adına istenen kurumdan hiç sorulmadan ve ifşa edilmeden para çekilmesi kanuni hale geldi. Yani para çalınabilir oldu.
  24. Dakika 78: Tekrar 15 cm.lik yaratığın incelenmesine döndü.
  25. Dakika 80: CIA ve FBI'ın medyadaki kontrolü, TV programları, insanları oyala, ger, mutlu et, şişmanlat... Kontrol zinciri kurum ve kişiler. Gizli tanıkların ifadeleri.
  26. Dakika 83: Eski başkan John F. Kennedy'nin konuşması ve yaratığın incelenmesine dönüş.
  27. Dakika 86: Fizikçi Dr. Michio Kaku'nun konferansından bir kesit. Medeniyet seviyesi ve internet.
  28. Dakika 89: Dünya'nın dört bir yanındaki CE-5 temas gönüllüleri.
  29. Dakika 91: Sonsuz enerji denemeleri, yerçekimsel çalışmalar, manyetizma...
  30. Dakika 94: Yıldızlararası seyahati mümkün kılan teknolojiye şu an sahibiz.
  31. Dakika 98: Dr. Greer'ın enerji araştırmacıları ve deneyler için kurduğu enerji labaratuvarı tanıtılıyor.
  32. Dakika 99: İnsansı yaratığın DNA sonuçlarından çıkan bilgiler açıklanıyor. "Yaratık kesinlikle maymun değil, insan da değil, ama insana oldukça yakın."
  33. Dakika 107: Halklara çağrı ve yapılacaklar...
  34. Dakika 108: "Gelecek burada, teknoloji mevcut, dünya dışı temaslar gerçekleşmekte, bu makro ekonomik kölelikten kurtulabiliriz, bir araya gelip muhteşem bir dünyayı kurabiliriz. Bu insanlığın kaderi."
  35. Dakika 109: " 'Bir' olarak bir araya gelmeliyiz." Bizi bölen kuvvetlere karşı tüm halklar olarak bir araya gelmek... ya da bizimle temas kurmaya açık varlıklarla iletişim için yüksek bilince başvurmak.
Filmin altyazısını çevirmek için bir ekip kurdum. Dostlarla birlikte Türk insanı için canla başla, gönüllü olarak çeviriyoruz. Filmi edinebilenler yakında Türkçe altyazılı olarak izleyebilecekler. Bu konuda tanıdığınız profesyoneller varsa lütfen blogun en üstündeki SIRIUS bannerından benimle irtibata geçsin. O'nları yönlendirin.


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

7 yorum:

  1. Sıradan bir belgeselden farkı ne. anlamadım ki bukadar özel birşey sunuluyormuş gibi davranılıyor

    YanıtlaSil
  2. Beğenmediyseniz siz de keyfinizden ve hayatınızdan ödün verip insanlık için daha iyisini yapabilirsiniz Sayın Kırkçöp.

    YanıtlaSil
  3. beğenmemek değil fakat o kadar güçten, vahşi kapitalizmden, gücü elinde tutan simsarlardan, para baronlarından bahsedip de, yine bu insanlık adına çok önemli olan bilgileri kapitalizmin simgesi para ile satıyor olmak oldukça manidar ..Sisteme o sistemin araçlarını kullanarak nasıl karşı çıkacaksınız onu anlamıyorum...Cebinde parası olan cd yi alsın evinde bilgisayarı olan izlesin .. Bir hayır yapacaksalar hazırlasın bir program versin tv den beleş yayınla herkez izlesin...

    YanıtlaSil
  4. Peki hangimiz tüm dünyaya ulaşabilecek böyle bir yapımı derleyip, yazıp çizip, filme aldırıp, yayınlamaya, dağıtmaya muktediriz? Ben kendim için 10 dk.lık bir amatör video çekmeye ve youtube'da ücretsiz yayınlamaya yeterli zaman ve yeterli para/gönüllü bulamıyorum. Herşeyin parasız yayılacağı dönemi hazırlamak için halen bu sistemde oluşan kurtuluş projelerini maddi olarak desteklemek bana göre uygun, hatta gereklidir. Neticede bu film de zaman, imkân ya da tecrübe satın alarak hayata geçirilebiliyor. Örneğin bu sitenin bile yıllık bir ücreti var ama bunu kaldırabiliyorum ve sizden talep etmiyorum. Bu bir sevdadır. Aşkla yapılıyor. Filmlerin parayla satılmasına söyleniyorsunuz. Çoğunuz sigara içiyor ve zehirlenmek için 2 günde 3 paket sigaraya bu parayı ömür boyu binlerce kez veriyorsunuz. Akıl var mantık var. Adam keyfini bozmuş, kafayı takmış ve ömrünü yıllardır bunlara veriyor, bilgiyi filme alıp bilinçlendirmek, sistemi içerden bozmak için, insanları bilinçlendirmek için çaba sarfediyor siz ordan ahkâm kesiyorsunuz. Bir şeyler yapmaya çalışanlar var. Bunlara mali desteğiniz yok, eserlerini satın almak yok, gönüllü yardımlar ve değişimin parçası olmaya çabalamak yok, manevi bir desteğiniz desem o da yok. Bir de ordan bilirkişi gibi, rakip belgeseli yapmış da bunu beğenmiyor gibi homurdanıyorsunuz. Ben de burda -ne yazık ki içinde sizin gibiler de olan- kitleyle heyecanımı paylaşıyor, parayla izleyip, içeriğini özet çıkarıp aktarıyorum. 3 gün bekleyip internete düşmesini, BELEŞ faydalanmayı bekleyememişim.

    Birisi seni doyurmayacak albatros, birisi senin tatil ve gezi paranı karşılamayacak, birisi senin için evinin eşyalarını almayacak, önüne TV'yi koyup sana gönlünden biri cd alıp izletmeyecek. Bunların hepsine bir şekilde kendin sahip olmak zorundasın. Bunu parayla da yapmak zorunda değilsin. Ama BİRŞEYLER YAPMAK ZORUNDASIN. Bak sana ipuçları:
    Verrr.com
    Zumbara.com

    YanıtlaSil
  5. Eğer sürekli vermeyi gerektiren, örnek bir yaşam zor geliyorsa, o zaman bir adım ileri yahut bir adım geri kayarak, sağa, sola doğru yön değiştirerek kendinize en uygun ortamı sağlamak zorundasınız. Kişisel gelişim için insanın kendi yeteneklerine uygun bir ortam yaratması şarttır. Herkes en üst noktada kendinden veremez, doğrudur. O zaman, o insan da kendi gücü kadar bir şeyler verebileceği fiillerde bulunmalıdır. Ve gücünü, kapasitesini arttırmak için karşısına çıkan olayları çok iyi değerlendirmelidir ki, sonsuzluklara doğabilsin.

    YanıtlaSil
  6. Filmin türkçe altyazılısı şçin çalışmalar ne durumda ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllardır mevcut. Bu yayınlarımı takip edenlere tüm gelişmeleri ve tamamlandığını haber vermiştim. Turkcealtyazi.org da altyazımızı bulabilirsiniz. Youtube'da da yazılısı mevcut.

      Sil