Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Kadim zamanlar, yaşananlar ve olanaklara dair

By | Leave a Comment


Özellikle kadim zamanlar ve öte alemlerle ilgili yazdıklarımızı hikaye gibi okuyanlar var. Bazıları en uç filmlerde bile görülmemiş aşkın özelliklere ya da akıl almaz olaylara sahipler. Hikaye gibi okumanız bile bir aşamadır ancak, ihtimalleri ve varoluşun yüceliğini anlamak için sizlere beton bloklarınızdan çıkıp kırsala gitmenizi ve Ay'sız zifiri karanlık bir gecede gökyüzüne bakmanızı tavsiye edeceğim. Bir gece bir köyde konaklayın. Mesajlaşıp, yer bildirip, fotoğraf çekme takıntısından uzak olun! Bu ilahî yücelikle sessizce başbaşa kalmanızdan bahsediyorum. Sabah da güneşi doğurun. Şimdi de yerdeki doğaya yakından bakmak için sessiz, yalnız bir yer bulun. Bir yerlerde kendinize bir çiçek, ağaç, böcek seçin. Yere uzanın ve ona benzer birşeyi daha önce hiç görmemiş bir varlıkçasına 10'larca dakika o mucizeyi izleyin. Tüm bu çeşitliliği göklerdeki sonsuzlukla çarpın ve buna bir de ölümsüzlük ekleyin.

Evren dostlarım, görüp göremediğiniz, duyup duyamadığınız; kısacası algılayıp algılayamadığınız tüm olanaklara ve yaratımlara ev sahipliği yapmaktadır. Tüm bunların içinde bulunurken bir de ölümsüz olduğunuzu bildiğinizde ortaya ne çıkar bunu anlayabiliyor musunuz? 


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: