Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Gerçekler gördüğün gibi olmayabilir!

By | Leave a Comment

GÖRÜYORSAN VAR DEMEK DEĞİL, 
GÖRMÜYORSAN YOK DEMEK DEĞİL.



Gözünüz sürekli olan bir şeyi görmeye alıştığında o şeyi oradan kaldırsanız da göz bir süre o yeri dolduracaktır. Kaybolması zaman alır. Aksi de geçerlidir. Hiç görmeye alışkın olmadığınız bir varlık belirdikten bir süre sonra daha "orada" algılanmaz. Bu, görmeye alışkın olunmayan ve bilinci aşan cisim ya da varlıkların beyin tarafından elenebileceği anlamına da gelir. Ayrıca makro konularda, esnek, göreli uzay-zaman söz konusu olduğunda algılama süresi günler, aylar ya da yıllara yayılabilir. Gören gözdür, ancak algılayıp yorumlayan ve size onu gösteren beyindir. Bu aynı zamanda, görülene beyinden müdahale edilebileceği anlamına da gelir. Bu da ayrı ve çok engin bir konu olan Telegram, zihin kontrolüne giriyor. Asıl konumuza devam edersek...

...size bu yazının nereden çıktığına dair videoyu göstereyim. Bu benim ekmek teknem olan programdır. Izgara çizgileri kısa aralıklarla kaldırıldığında gözün oraları halen doldurduğunu göreceksiniz. Yeterince hızlı olursa titrediğini bile farketmezsiniz. Tıpkı TV'lerimizin görüntüyü saniyede 50(tüplü cihazlar), 100, 200, 400(çağdaş cihazlar) kere açıp kapatması gibi.

Izgara çizgilerine odaklanarak izleyin. Video sadece 15 sn.dir.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: