Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Gizemli Malezya uçağı ve 11 Mart Ashtar kanal mesajı

By | 4 comments

DİKKAT: MESAJIN BURADA YER ALMAYAN DEVAMI KAYNAĞIN ÜSTÜN BİR RUHSAL SEVİYEYE YA DA İYİ NİYETE SAHİP OLMADIĞINA DAİR KUVVETLİ KANITLAR İÇERİYOR. ASHTAR'IN OLAĞAN MESAJLARI PHILLIP ARACILIĞIYLA GELİR. BİLGİ GEÇERSİZDİR, ANCAK YİNE DE İNSANLAR ALINMIŞ OLABİLİR. ILLUMINATI (DÜNYA'YI YÖNETEN GİZLİ KARANLIK GÜÇLER) GÜNDEMİ MANİPULE EDİYOR YA DA İYİ BİR TABLO ALTINDAN KÖTÜ BİR PLANI HAZIRLIYOR ANLAMINA GELEBİLİR.



1 haftadır aranıyor ve bunca teknolojiyle en ufak bulgu yok

Malezya'da yok olan uçaktan bilginiz vardır. Uçak sığ sular üzerinde süzülmeye başlamıştı ki hızla 35.000 feet'ten 0'a düştü ve yok oldu. Aynı anda radarda bir uçan cisim belirdi ve herhangi bir uçaktan 4-5 kat daha hızlı bir şekilde hareket ederek bir noktada durdu, ve ardından o da yok oldu. Bu olay söz konusu uçağınız kaybolmadan saniyeler önce oldu. 

Size şunu söylemekten çok memnunum ki tüm yolcular ve mürettebat gizli bir lokasyonda güvende ve mutlular. Bölgede çok sayıda gemi vardı ve işlem kolayca tamamlandı. Şu da güzel bir rastlantı ki uçakta pek çok ülkeden çok sayıda ışık iççisi bulunmaktaydı. Öyle ki, taleplerimizin yerine getirilmesi için "rehin alınmalarından" hoşnut ve hevesli oldular. 

Rehinelerin serbest kalması elinde kitlesel imha bulunduran tüm ülkelerin derhal bunları bertaraf edecek küresel anlaşmaya varmasıyla olacak. Ayrıca;
1. NESARA kanunu tüm dünya liderlerinin imzasına sunulacak – Birleşmiş Milletler tüzğündeki ülkeler için ise BM yetkililerine – ve derhal yürürlüğe girecek. Başkan Barack Obama'nın ilk imzalayan olmasını bekliyoruz.
2. Dünya'daki her bir birey için etnik kökeni, dini ve ulusuna bakılmaksızın Küresel Barış Bayramı ilan edilecek ve bu ay gezegenin tüm köyleri, kasabaları, şehirlerinde şarkılar, danslar ve halk performanslarıyla geleneksel olarak kutlanacak. Tüm bu etkinliklerin giderleri askeri harcamalar için toplanmış olan fonlardan karşılanacak.
3. Kendi ailelerini kurmaları ve çevrelerini oluşturmaları için askeri personellere tüm silahlarını ve üniformalarını teslim etmelerini müteakip üç ay boyunca tam maaş ödenecek. Bundan sonra, hiçbir birey ya da ulusun askeri aktivitesine, silah ya da ekipman donanmasına izin verilmeyecek. Bu da tüm yönetim birimlerinin altyapılarını, temiz su, sağlık sistemi ve sıhhi tesislerini, eğitim ve sosyal programlarını tüm vatandaşları yararına geliştirmeleri için özgür kılacak.
Dünya Gezegeni insanları artık tüm büyük şehirleri üzerinde bulunacak olağanüstü geminin itiş gücü sistemi arkasındaki teknolojiyi paylaşmayı iple çekiyor olacaklar. İnsanların artık varlığımıza aşina ve rahat hale gelmelerini diliyoruz. Çünkü yakında özgürlük, güzel zamanlar, sınırsız bedelsiz enerji, ve küresel bollukla bir arada olacağız. 

Ashtar 11 Mart 2014 mesajının Malezya uçağı ile ilgili bölümüdür.
Kaynak: http://beforeitsnews.com/alternative/2014/03/kathryn-may-ashtar-message-3-11-14-sirius-ufo-brings-world-peace-2915834.html
Çeviri: Emreskopi



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

4 yorum:

  1. http://www.tgrthaber.com.tr/dunya/13145.html

    YanıtlaSil
  2. Komediye bak ha... Yahu bu gezegeni köleleştirmiş olan şeytaniler milyarlarca insanı insandan saymıyorlar, her türlü zulmü reva görüyorlar,iki dünya savaşında ve sonrasında bugüne dek savaşlarda ölen insan sayısı sanırım yarım milyardan fazladır... Onlar için bir uçak dolusu insanın lafı mı olur? Ha insan ha karınca onlar için... Tohumuna para mı verdiler... Ha şöyle olsaydı acaba derdim: Mesela Amerikan,İngiliz,İsrail gibi devletlerin veya Illuminatinin çok önemli adamlarının olduğu bir uçak kaçırılmış olsaydı... O yüzden bana hiç mantıklı gelmiyor yani bu senaryo... Ama gönlümden geçen şey öyle ya da böyle bir an önce bu gezegene barışın,huzurun,eşitlik ve adaletin,zenginliğin,global refahın ve sağlığın ve yaşam koşullarının gelmesidir; bütün suların,gıdaların ve toprağın-havanın temizlenmesidir,tabiat ananın ve hayvan krallığının sefaletinin ve çilesinin bitmesidir... Dünyanın yeniden bir cennet olmasıdır...

    YanıtlaSil
  3. Aylin,
    Henüz ...ait olduğundan şüphelenilen parçalar görüntülendi diyor. Parçalar fiziken ele geçmedi ya da doğrulanmadı. Başka bir kaç haberde de oraya gidildiğinde parça bulunamadığı yönündeydi.

    YanıtlaSil
  4. Uçağı yok edebiliyolarsa kitlesel imha şeylerini de yok edebilirlerdir sanırım. Diğer barışçıl ve sevgi dolu isteklerini de sadece bunun önündeki engelleri kaldırıp sağlayabilirler. Üst düzey yönetici ve sistemin yürütülmesinden sorumlu kişilerin topluca bindiği uçağı yok ederek mesela :) Böyle yapmamalarının sebebi bize seçim şansı tanımaksa; seçimi biz değil yöneticiler yapıyolar ya da yapıcaklar... Varlıklarını ademoğluna gizli de olsa göstermekse amaç; ete kemiğe bürünmüş bi halde arabanın arka koltuğunda göstermeleri gerekicek :)

    YanıtlaSil