Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Çözüm daha çok dişil enerji

By | Leave a Comment
Özgecan Arslan'ı rahmetle anıyorum
Özgecan Arslan'ı rahmetle anıyorum

Daha çok kadın toplumda ve üst düzey yönetimde söz sahibi olursa dişi enerjileri ülkemize daha çok çeker. Bu da analık duygusu gibi, tüm topluma daha fazla şefkat, vicdan ve merhamet akmasına neden olur. Dahası, sapıtmış erkeklik egosu incinecek ve yatışacaktır. Zaman içinde erkeklikleriyle sapıtmış olanlar hafif hafif törpülenecek yumuşayacaklar. Zaten erkek egemen bir toplum olan Türk Milleti AKP'nin de katkılarıyla erkekliğin dibine vurdu. Çözüm kadınlarımızın yönetimde daha çok söz sahibi olmasında. Şehirlerimizi, bakanlıklarımızı, ve adaleti anneler, teyzeler, yengeler ve halalar yönetsin. Her şey denge bulup yumuşayacaktır. 

Kadın ya da erkek ol; iki cinsiyetin de ruhunu ve özelliklerini taşırız. Sadece hayat boyu biri daha baskındır. Bu sapıtmış olanlar kendilerindeki kadın taraf ile savaş halindeler. Kadınlık zayıflıkları olduğu için kadına karşı saygı, sevgi ve acıma duygusundan yoksunlar. Farkında olmadıkları bir içsel bunalımla yaşıyorlar ve içlerindeki kadını yok etmek istiyorlar. Bunu çevrelerindeki kadınları hor görüp değersizleştirerek yapmaya çalışıyorlar. 

Doğa her iki kutuptan faydalanır. Kâh ondan kâh bundan kullanır. Gel gör ki denge sınırlarının çok dışında bulundun, denge dışında fazla vakit geçirdin, sık sık sert kutup değişimleri yaşıyorsun... O zaman doğa işini bitirir. Doğa dengeyi bulur, buldurur. Kâh öyle kâh böyle.

Bu konuda hiç olmadığı kadar dikkatimizi çekip toplumu değiştirecek bir fitili ateşleyen cesur Özgecan Aslan... Yeni Dünya'da görüşmek dileğiyle.



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: