Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

İçindekiler ve Sen

By | Leave a Comment

İçinizdekiler hariç hiçbir şeyden medet ummayın!


İçinizdekiler de ikiye ayrılır. Zihne ait olanlar ve ruhtan gelen, kalbe ait olanlar. Zihne ait olanlarla nereye giderseniz gidin, neye sahip olursanız olun ızdıraptan kurtalamayacaksınız. Ruhun söyledikleri nispeten ısrarsız, sakin ve duyulması zordur. Şayet onları ayırdedebilirseniz onları alın. Artık nereye giderseniz gidin, kimlerle olursanız olun, ne yaparsanız yapın akışta, kaygısız, mutlu, huzurlu ve sağlıklı olacaksınız. Ancak zihne yaptığımız bu kötülemeye rağmen şunu da hatırlatmalıyız ki; O ruhun hizmetindedir!

Direnç, ızdırap gördüğünüz yerde kesinlikle gelişmesi gereken kendinizdeki bir kusur vardır. Bakış açınız değişmediği müddetçe bunlar tekrarlayacak, hatta sertleşecektir. Siz içinizde değiştikçe -farkındalığınız arttıkça- "görünürde hiçbir şey yapmamış olsanız da" bunlar hükmünü yitirecek ve yok olacaktır. İşte zihin, sorunlar ve dirençler ruha bu şekilde hizmet ederler.


Emre Güney
22/06/2013 

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: