Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Ne oluyor, sen kimsin?

By | 6 comments
İtinayla konsantre ettiğim çok önemli bir alıntıdır.

Gezegen bu büyük değişim günlerine yaklaştıkça her biriniz ışık sütunları olmaya çağrılacaksınız. Zamanı geldiğinde, insanlar eski yollar artık çözüm sunmadığı, uymadığı ve uygulanamadığı için umutsuzluğa kapıldığında yol göstereceksiniz. Bu kitapta size ışığın gezegendeki kaosun büyük bir bölümünü oluşturduğunu ima ettik ya da böyle bir izlenim verdik. Onun için bu zamanlarda elinizdeki armağana ihtiyaç duyulacak. Koşup saklanamazsınız çünkü topluluklar arasında mekik dokuyarak alternatif oluş biçimleri getirmenize gerek var. Düşüncelerinizle gerçekliği yaratma inancınızı paylaşmanıza ve başkalarına yeni uygarlık ve işbirliği ideallerinin iyileştirilip yaratılmasında bunun nasıl çalıştığını göstermenize ihtiyaç duyuluyor.

Evrimleştikçe bildiklerinizi ileri taşır, paylaşır ve yaşarsınız. Daha büyük bir ışık kabı ya da ışığın daha büyük bir ifadesi haline gelirsiniz. Bu süreçle gelecek birkaç yıl içinde bilginizle ışık hızının ötesine fırlatıldığınızı göreceksiniz. Size gelecek beceri ve yeteneklerle bilgi aslında sadece sizin içinizde.

Topluma kulak vermeyi bir yana bırakmak zorunda olduğunuzu size ne kadar söylesek azdır. Bu başaracağınız en güç iş, duvarda açacağınız en büyük çatlak olacaktır. Toplumsal ve ruhsal benlikleriniz var, kutsal olanın hangisi olduğuna karar vermek zorundasınız. Sizin otorite kaynağınız hangisi? Bırakın sezgisel benliğiniz olsun söz hakkını tanıdığınız. Sezgisel benliğinizin deneyiminizin bayraktarı olmasına izin verin, sizin deneyiminiz, başka kimsenin değer biçmeyeceği deneyimdir. Deneyiminiz, anımsamasanız da bildiğiniz görevinizden kaynaklanıyor.

Bütün bildiklerinize ego yanınızla her an anlamaksızın, tanrısal bir düzen ve amaç olduğu tavrıyla yaklaşırsanız gerçeklikler arasında hızla yol alırsınız. Galaktik ışık dalgası gelgitini yaşamanın çeşitli yolları olacaktır. Kesinlikle herkesi, sunduğu en büyük fırsatın abartılı bir yorumuna fırlatacaktır. Elbette bu da her bireyin kendi seçimidir.

Son sözlerimiz, kimliğinizin parçası olan ve sizi bu kitabı okumaya, benliğinizin geçitleri boyunca altın sarmallarda yankılanan sessiz fısıltıları izlemeye iten ışık kaynağını algılayan hepinize teşekkürlerimizi içeriyor. Sizi onurlandırıyoruz, varlığınızı tanıyoruz ve size yardım etmek için buradayız. Işık Ailesi olarak hepimiz evrimleşme seçeneği ve özgürlüğünü gezegene geri getirmek için buradayız -Yaşayan Kitaplığın parçası, yeni bir yıldızı, pek çok duyarlı dünyanın ufkunda yeni bir ışık olarak parlayacağı bu yere getirmek için.

Kaynak: Pleiades Öğretileri - I


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

6 yorum:

  1. arkadaşlar aranızda ışık sütunu olmaya çağrılan var mı?

    YanıtlaSil
  2. Buradan başka bir çeviriyi (yanılmıyorsam) okuyabilirsiniz;
    http://kasyopyadeneyi.tr.gg/Pleyades--Oe-%26%23287%3Bretileri-1.htm

    Yine buradan da ikinci kitabı (ya da iki kitabın tamamını da) başlıklar/bölümler halinde okuyabilirsiniz;
    http://www.kosulsuz-sevgi.com/kategori/kanal-mesajlari/pleiades-mesajlari/barbara-marciniak/

    YanıtlaSil
  3. Işık sütunu olmaya çağrılmak nedir?
    sizce?
    bi ifade karmaşası var gibi orada, olmalı;
    bi kanal iletiim ya da mesajı sonuçta;

    Bir de diğer mesajımda alternatif bi çeviri dedi mama galiba aynı çeviri;
    Ama yine de alternatif çeviriler de gördüğümü hatırlıyorum webde;

    YanıtlaSil
  4. Benim orada anladığım,
    "Dünya'ya ışığı getiren, tutan ve topraklayan olmaya davet ediyor."

    YanıtlaSil