Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Video: Emre 1Başına - Bölüm II

By | Leave a Comment

Yeni Dünya öngörülerim; Ruh ve oyun; İnsanlara mesajım; Bir doğaüstü olay gerçekleşiyor!; Kabal neden karanlık?; Kabal'a mesajım.


Bu çekimler bu videoyla sona eriyor. Ancak serimiz, üstün ses kalitesi ve daha ileri tekniklerle devam edecek. Bu çekimlerin üstünden 2-3 ay geçti. Bu benim için çok uzun bir süre. Çünkü bu süre zarfında çok şeyler değişebiliyor. Bazı şeyler olgunlaşıyor ya da şekil değiştiriyor. Hiçbir bilgiye mutlak bağlı değilim ve kendimi akışa, yeni bilgilere teslim ederim. Her zaman aklıma ve hislerime en çok yatan en son bilgiyi irdelerim. Herkesi mutlu edemem. Herkese yetemem. Bildiğim şeyler çok az ve arkasında kesin bir bilişle durabileceğim şeylerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bu sitedeki yazılı malzemeleri ve bu gibi videolarımı ister uyanış rehberi olarak kullanın, ister gülüp eğlenmek için. Orası size kalmış.

Gerçekler hep acıtmıştır. Geçtiğimiz ay çok hassas yerlere dokundum. Bunun tepkileri beni epey yordu. Bu yüzden yukarıdaki açıklamaları yapma gereği duydum.

mutlu eden yalanlar, rahatsız eden gerçekler

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum: