Blogumdaki kaynak belirtilmemiş tüm yazılar Emre Güney'e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güçlü bilgisayarın mı var? Dururken kripto para kazansın. Hemen bir madencilik hesabı aç!

Bölüm X ─ Güneş

By | 2 comments


Vücudumda olanları anlayabilmek için çok okudum, araştırdım, bir çok insanla tanışıp konuştum. Vardığım nokta, kimse bilmiyor!!! Çünkü saçma sapan önerilerde bulunuyorlardı. Enerji gönder, şifa ver, verelim, hatta seans yapalım diye zırvalayanlar bile olmuştu. Hay senin seansına, daha ne olduğunu bilmiyorsun neye seans yapacaksın? Enerji seanslarını, şifa tantanalarını soytarılık olarak görüyorum. Sen kimsin ki kime şifa vereceksin, kime enerji göndereceksin, hey gidi hey, hem de ücret karşılığı he? İnsanların çaresizliklerinden nemalanmak, kazanca dönüştürmek, süslü püslü açıklamalarla kişisel gelişim safsataları ile haklı gösterme sahtekârlıkları din tüccarlarının yeni çağ versiyonudur. Alma verme dengesi, bağış gibi kılıflara sokmak bu olguyu değiştirmez. Kasıtlı sert giriş yaptım, çünkü hakikat ve şifa sözleri ediliyorsa eğer, destursuz ne girilir ne de konuşulur! Hiç kimse kimseye şifa veremez, gerçek şifa Tanrı'dandır, bitti... O olmak, kişinin yok oluşudur, ki zaten başımın tepesinden öyle iniyordu. Bu yüzden ne enerji-şifa göndermesi, saçmalamayın!!!

Okuduklarımda elbette bulduğum şeyler vardı ama yeterli gelmiyordu. Yine tanıştığım biri vardı. (ismini O müsade istemeden paylaşamam) Auraları başına gelen bir durumdan sonra görebildiğini söylemişti. Benimkine bakmasını rica etmiştim. Telefonda konuşuyorduk ve bağırma sesini duydum, aman Allah'ımm diye!!! Ne oluyor yaw dedim, ne oluyor?

Bu çok büyük diye söyleniyordu çok büyük? Ne büyük ya, neden bahsediyorsun diyorum. Bu çok büyük ışık aman Allah'ım diye bağırarak ağaca sarılmıştı. 😊 Elbette ciddiye almamıştım. Sadece şaşırmıştım. O gün ona aynen şunu söyledim; "ne inanıyor ne de reddediyorum, bilmiyorum. Ama bilmek zorundayım çünkü vücudum dayanamıyor artık." Ben sana yetemem dedi, Rus bir üstattan bahsetti ve eğer O'na ulaşırsa O'na soracağını söyledi ve öyle kaldı.

Bu olay birkaç yıl önceydi sanırım. Tam vakti hatırlamıyorum. Dünya çapında birçok insanla tanışıp paylaşmama rağmen elimde nur topu gibi bir bilmiyorum vardı. Ayahuasca'yı zaten bunu bilmek için istemiştim. 13 kez içmiş olmama rağmen hala bilmiyordum. Maksadım elimdeki tüm Ayahuasca bitene kadar (bu yazıyı 37 kez içtikten sonra yazıyorum ☺) şansımı denemek ve hala açılmazsa vücüdumdan kurtulmaktı.

Sonuna kadar devam...

Ölüm oyunu ciddi şekilde zihnimi ve bedenimi sarsmıştı. Kendime gelmem 10 günümü aldı. 😁 11. gün 23 Temnmuz'da 14. için hazırdım. 👊 Akşam 8 civarı içtim yine Ayahuasca Ana'yı, ama pek ümidim de yok, yine yerle bir edecek nasılsa modundayım, aman ne olursa olsun sonuna kadar gideceğim nasılsa, rahat rahat sigaramı içeyim, sonra içebilir miyim bilemiyorum, şimdi sigaranın tadını çıkar kızım. 😇

1 saate kalmadan tabii ki gümbür gümbür açılışını yapıyor ve yanılmadığımı alası ile ispatlıyor bana Ayahuasca Ana. Tüm benliğimi yerle bir ediyor, un ufak ediyor beni. 😫 Nasıl ediyor; hayal dahi edemezsiniz! İçimi de sert şekilde boşaltıyor elbette. Yine per perişan haldeyim, gerçek teslimiyet nediri elbette sağlam yaşatıyor. Çiğdem'in tüm hükmünü sona erdiriyor 😫 Tamamen elindeyim, tamamen çaresiz, tamamen bitik!!!

Ve bilişler hızla iniyor!!!

Tüm dünya ve bedenim sınırlı benliğimin ta kendisi 😱 Sınırlı benlik hastalığın ta kendisi. 😱 Kendisi gibi yarattığı dünya; hasta çaresiz, ölümlü sınırlı 😩 Ölebilen dirilse ne olur? Hiç... Canlı olan ölmez!!!

Gurdjieff'in 4. Yol Öğretisi'nde bahsettiği hakikati isteyen yardımcı benlerim açıkça farkındalığıma geliyor. 😱 Harikaaa, Sevgili Gurdjieff'e selam olsun, haklıymış. 🙏

"Her canlının içinde bir yaşam merkezi vardır, o büyüyüp güneşe dönüşebilir. Dirilenlerin kalbinde, Işık ve Kelam ile uyarılan ilahi güç, aklı aydınlatan bir Güneş'e dönüşür."
"Yersel güneş görünmez Göksel Güneş'in imgesi ve yansımasıdır; birincisi ruh aleminde, ikincisi maddi alemde mevcuttur, fakat ikincisi gücünü birincisinden alır."

Franz Hartman / Gül Haçlıların Gizli Sembolleri

Vücudumdan yayılan ışık, yok yavv ne ışığı, 😱 Güneş'in trilyon kat ötesinde sonsuz heybet, devasalll, devasalll güneş 😱 Ooovv, ooovv, ooovv 😱
Gözlerim açık görüyorum Güneş'i. 😱 Vücudum şoka girdi, Güneş'in heybetinden şoka girdi vücudum. 😱 Tüm vücudum şiddetle çırpınmaya başladı, hiçbir uvzumu kontrol edemiyorum. 😱 Uzandığım yerden öyle sıçrıyor ki vücudum, neredeyse tavana yapışacağım. 😱 Hayretten öleceğim!. 😱 Ellerim, kollarım bacaklarım çırpınıyor, aman Tanrı'mmmm 😱 Ooovvv. Vücudumun halinee inanamıyoruumm. 😱 Allah korusun, biri bu halde beni görse kalp krizi geçirir şoktan, aman Allah'ım. Vücudum güneşin heybetinden yatakta şiddetle hiç durmadan sıçrarken haykırıyorum şokla; çok büyükkk bu çokkk büyükkkk, ben bu büyüklüğü nasıl kabul ederim, nasıl!!! Çok büyük bu, ben küçücüğüm, bu büyüklüğü nasıl kabul edeceğim, ben nasıl kabul edeceğim!!! Nasıl kabul edeceğim bunu. 😫 Ben bu büyüklüğü nasıl kabul ederiimm!!! Sonsuz ihtişammm, heybettt, sonsuz büyüklük, dünyanın güneşi ne ki? Hiiççç!!! Ooovvv. 😱 1 saatten fazla vücudum tavana yapışacak düzeyde sıçrarken bu büyüklüğü nasıl kabul edeceğim diye haykırdım, haykırdım, haykırdım!!!

Bu heybete, bu büyüklüğe dağlar un ufak olur. 😱 Ben nasıl kabul edeceğim, nasıl? 😫 Vücudum dehşet ötesi sarsılıyor, zıplıyor, ellerim kollarım çok feci çırpınıyorrrr, ağzım sırıtmaya başlıyor (hiç kontrolüm yok) ve büyüklüğü kabul edemeyen benliğim heybetimden yerle bir oluyorrrr!!!😱 Güneşi tüm mevcudiyetimle yaşıyorumm, tümm heybeti yaşıyorumm, tümm ihtişamı !!!

Açıkça beyan ediyorum;

Ben güneşin ta kendisiyim!!!
Ben güneşimm, dünyanın ışığı Benimm!!!
Yaşam Benim!!!
Ben kendimden veririm, almam, hiçbir ihtiyacım yoktur benim!!!
Tüm hastalıklar, ölüm, sınırlılık, uyumsuzluk tamamı yalannn!!!
Hiçbiri gerçekte mümkün değil!!!
Tamamı güneşi balçıkla sıvamaya çalışmanın aptallığı.
Benim hiçbir açıklamaya, tanımlamaya ihtiyacım yok!!!
Ben kendimim!!!
Tüm konuşmalar, açıklamalar aptalca. Hiçbir şey yapmama gerek yok!
Algılanan dünya, hakikatinin inkârıdır!!!
Kendimi inkâr etmem, gördüğüm dünyadır!!!
Güneş Ben'im!!!


Işık'tan çatlamak üzereyim, o düzeylerde vücudum çatlayacak Işık'tan. 😱 Her yerimden ışık fışkırıyor ooovv!!! Devasal düzeyde esniyorum, devasal düzeyde esniyorum dakikalarca!!! Çatlayacağım ışıktan ooovv, çatlayacağım!!! Vücudum paramparça olacak neredeyse, her yerimden ışık fışkırıyor. 😱 Çatlayacağım Işık'tan diye haykırıyorum, haykırıyorum, haykırıyorum!!!

7 saatten fazla sürdü.

Ayağa kalkıyorum, söyleniyorum; adam doğru söylüyormuş, elbette ağaca sarılır, elbette!!! Doğru söylüyormuş meğerr. 😫
Seni gerizekâlı, sen neyin içine girdin, seni gerizekâlı, başına neyin geldiğinin farkında mısın? Seni aptallll, ne halt yiyeceksin şimdi, seni aptalll!!!
Al sana gördün, ne halt yiyeceksin şimdi?😫 Çok fena bittin kızım, çok fena, oovv!!! Tabii odada hızla volta atarken şoktan söyleniyorum!

Yorgunluktan sızana kadar esnedim, volta attım, söylendim durdum...


Aralık 2019


Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

2 yorum:

  1. Sen de bir şeyler ters gidiyor....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin durumunuz daha da vahim. Adınızı yüzünüzü gösteremiyorsunuz. Kime göre ters neden ters, ya da düz kime göre, neden düz? Buna kim karar veriyor? Belki ters düzdür, düz de ters, ya da hepsi geçersiz ya da manasızdır? Kendi verilerinizle yargılıyorsunuz. Merak etmiyorsunuz.

      Sil